sâmbătă, 14 mai 2011

„Nici un fulg de zăpadă nu cade niciodată în locul greşit”

Persoanele pe care le întâlnești sunt persoanele potrivite.” Nimeni nu intră în viaţa noastră din întâmplare; toate persoanele cu care interacționăm se află alături de noi pentru a ne ajuta să învățam lecțiile vieții și să ne continuăm drumul.

Ceea ce ni se întâmplă este singurul lucru care ni se putea întâmpla.” Nimic din ceea ce se petrece în viaţa noastră nu ar fi putut să se întâmple în alt mod. Toate și fiecare în parte dintre situațiile care le-am trăit, sunt perfect croite după ființa noastră. Cu toate acestea, egoul nostru nu le acceptă și refuză să înțeleagă lecţia fiecărei zile.

Momentul în care se începe un lucru este momentul corect.” Totul începe în momentul potrivit, nici înainte, nici după. Doar atunci când suntem pregătiți pentru ca ceva nou să apară în viaţa noastră, exact atunci apare.

Cand ceva se termină, se termină.” Dacă ceva a luat sfârșit, este pentru propria noastră evoluție, deci cel mai bine este să închizi capitolul și să mergi înainte, îmbogățit cu acea experiența.

[Sursa: Internet]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu