marți, 25 noiembrie 2014

Bună dimineaţa!

Se spune că micul dejun trebuie să-l iei singur, masa de prânz să o împarți cu prietenii, iar cea de seară să o dai dușmanilor. Și cum ziua bună se cunoaște de dimineață, ce poate fi mai reconfortant decât un mic dejun care să-ți dea energia începutului de zi? Singura condiție este să îți placă, ca să poți porni mai departe cu zâmbetul pe buze. (Dar nu trebuie să fie și sănătos? Dacă îți place și dacă te simți în formă după ce îl iei, cu siguranță este sănătos!)

Eu am ales pentru astăzi simplitatea: un ou fiert, brânză, ardei verde și o felie de pâine prăjită, plus un ceai de roiniță cu un biscuite. Am pus deoparte un măr pentru gustarea de la ora 11. Tu?


Ştiai că pe 14 noiembrie se marchează Ziua Mondială a Diabetului? Anul acesta, Federaţia Internaţională de Diabet a atras atenţia asupra importanţei unei alimentaţii sănătoase, atât pentru prevenirea diabetului zaharat de tip 2, cât şi pentru o gestionare mai bună a acestei afecţiuni. La www.complete-life.ro poţi găsi sfaturi şi informaţii utile atât despre o alimentaţie sănătoasă cât şi despre cum poţi preveni, sau gestiona, diabetul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu