miercuri, 2 iulie 2014

#roundTripRomania - ziua 2

Când noaptea şopteşte zilei, când pescăruşii în zbor salută dimineaţa, când valurile mângâie nisipul promiţând căldura fierbinte a soarelui, realizezi că răsăritul soarelui aduce împăcarea viselor cu raţiunea.

După o noapte odihnitoare şi o cafea întremătoare (alături de un mic dejun copios), cu Tataie, un localnic căruia cu greu îi ghiceşti anii (dar presupui că ar fi mulţi), pornim pe canale numai de el ştiute să admirăm mirifica lume a Deltei. La început Jeff nu crede că lotca veche ne va duce prea departe, dar se linişteşte văzând siguranţa mişcărilor lui Tataie şi fiind furat de minunăţia locurilor. La prânz ne oprim pentru o partidă de pescuit (unde Jeff are norocul începătorului). Ziua trece repede şi somnul de noapte vine fără să lase loc de prea multe poveşti.

Această excursie prin locuri reale este imaginară. Totuşi, un american face, chiar acum, un tur al României în 14 zile. Vedeţi impresiile lui la http://roundtripromania.turistclub.ro/. Orice sugestie pentru locuri ce trebuie văzute este binevenită.

#roundTripRomania este un eveniment organizat de agenţia de turism TuristClub.ro
, în colaborare cu Kooperativa 2.0




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu