joi, 17 iulie 2014

De trei ori „DE CE?”

Unu: De câte ori ai fost abordat pentru o vânzare directă? De câte ori ai cumpărat ceva ce nu aveai nevoie căci oferta era excelentă ca preţ? DE CE nu te-ai simţit confortabil să spui NU?

Doi: De câte ori ai realizat că cei care vorbesc la televizor, cei care îţi expun ideile în public, nu sunt altfel decât tine? De cele mai multe ori sunt doar mai vehemenţi în a susţine ceea ce (cred ei că) ştiu. DE CE îţi este frică să vorbeşti? Te încurcă cuvintele? Nu ştii ce să faci cu mâinile sau unde să te uiţi? Îţi tremură vocea?

Trei: Cu ceva timp în urmă în piaţă se vindeau roşii, apoi roşii de la ţară şi acum roşii româneşti. Produsul nu s-a schimbat (şi nici gusturile). Dar astăzi nu mai poţi vinde doar roşii, oricât ar fi ele de bune. DE CE nu-ţi vin şi ţie idei simple ca să faci diferenţa faţă de cei din jur?

Toate aceste întrebări au un răspuns: un curs de public speaking oferit de Amalia Sterescu (www.publicspeakingschool.ro).

Un DE CE bonus: De ce Public Speaking School şi nu Şcoala de Oratorie? Asta este cu totul alt subiect. Dar, fie că-mi place sau nu, trebuie întâi să mă adaptez la realitatea locală ca apoi să o pot schimba.  Aşa că pot începe cu un training de public speaking ca să învăţ cum să-mi exprim cu claritate şi curaj ideile. Iar apoi să mă străduiesc pentru promovarea cursurilor la Şcoala de oratorie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu